Milieu & Duurzaamheid trainingen

Milieu & duurzaamheid trainingen voor u én uw medewerkers

Milieu & Duurzaamheid trainingen bij Datispienter

De trainingen op maat die u bij Datispienter kunt volgen, zijn onder andere gericht op Milieu & Duurzaamheid. Deze Milieu & Duurzaamheid trainingen zijn gericht op het herkennen en saneren van asbest en op het omgaan met gevaarlijke stoffen.  Schrijf u direct in voor één van deze trainingen via het opleidingsportaal van Datispienter!

Asbestherkenning

De training Asbestherkenning leert u om diverse soorten asbest te herkennen en hoe u hier vervolgens mee om moet gaan. Na deze Milieu & Duurzaamheid training bent u in staat om adequaat te handelen bij asbest vondst.

Omgaan met gevaarlijke stoffen

Bij veel organisaties worden gevaarlijke stoffen opgeslagen. Hierbij is het noodzakelijk om te weten hoe hier mee om te gaan. De training is gericht op medewerkers die regelmatig met deze gevaarlijke stoffen in aanraking komen. Na deze Milieu & Duurzaamheid training bent u in staat om op een verantwoordelijke manier te werken met gevaarlijke stoffen.

DAV 1

De deskundig asbestverwijderaar mag onder begeleiding van een mentor mee werken aan een asbestsanering. U leert hier de beginselen van het veilig asbest saneren. Deze Milieu & Duurzaamheid training wordt afgesloten met een examen. Heeft u dit allemaal gehaald en 120 uren gesaneerd dan kunt u de vervolg opleiding DAV-2 volgen.

DAV 2

Na het volgen van het DAV-1 traject kunt u de training Deskundig asbestverwijderaar-2 (DAV-2) volgen met als afsluiting een examen. Na afloop van deze Milieu & Duurzaamheid training mag u zelf asbest verwijderen. Deze training is ook interessant voor de mensen die al eens als DAV-er hebben gewerkt.

DTA

Bent u goed in leidinggeven dan kunt u na de DAV-2 ook doorgroeien als Deskundig Toezichthouder Asbestsloop. U bent dan de leidinggevende op de sloopklus. U leert hier onder meer hoe om te gaan met een calamiteit, hoe met verschillende medewerkers en instanties te communiceren alsmede de wetgeving betreffende het verwijderen van asbest. Deze Milieu & Duurzaamheid training wordt afgesloten met een examen op praktijk en theorie.

Inschrijven Milieu & Duurzaamheid training

Schrijf u direct in voor één van onze Milieu & Duurzaamheid trainingen!