Kwaliteit & HR trainingen

Kwaliteit & HR trainingen voor u én uw medewerkers

Kwaliteit & HR trainingen bij Datispienter

Binnen de maatwerktrainingen van Datispienter bieden wij diverse trainingen gericht op Kwaliteit & HR. Deze trainingen stellen niet enkel u, maar ook uw medewerkers in staat om nieuwe kennis op te doen en vaardigheden aan te leren die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Bekijk ons aanbod Kwaliteit & HR trainingen en schrijf u direct in voor één van deze trainingen via het opleidingsportaal van Datispienter!

Intern auditeren

De training intern auditeren geeft u de kennis en vaardigheden om effectief interne audits uit te voeren. Zo wordt er behandeld hoe u een interne audit moet voorbereiden, een interne audit goed uitvoert en dit vervolgens rapporteert. De training is geschikt voor alle managementsystemen. Uiteraard wordt deze Kwaliteit & HR training op maat gemaakt voor uw organisatie.

Klantgericht werken

Wilt u uw klantgerichtheid verbeteren? In deze training ontwikkelt u de belangrijkste vaardigheden op het gebied van klantgericht werken. Welke eisen heeft de klant? Hoe voldoen we aan deze eisen? Wanneer is onze klant tevreden? Uiteraard wordt deze Kwaliteit & HR training op maat gemaakt.

KAM-coördinator

In deze maatwerk training leert de KAM coördinator de fijne kneepjes van het vak tijdens het werk. Door het “on-the-job” verstrekken van kennis en inzicht over kwaliteit, Arbo- en milieuaspecten en de vaardigheden leert de KAM coördinator effectiever op te treden als motivator in zijn/haar functie. Deze Kwaliteit & HR training wordt afgestemd op de specifieke situatie binnen het bedrijf.

ISO 9001:2015

Tijdens deze ISO 9001:2015 training leert u alles wat u moet weten om zelf de overgang naar ISO 9001:2015 vorm te geven. U kan op een praktische wijze een stakeholderanalyse en risicoanalyse uitvoeren, een managementsysteem conform ISO 9001:2015 opzetten en uw organisatie laten certificeren voor de nieuwe norm na het volgen van deze Kwaliteit & HR training.

Leiderschap

Om een organisatie vitaal te maken en te houden zijn sterke managers doorslaggevend: vitale leiders creëren vitale medewerkers. Wij ontwikkelen, ondersteunen en faciliteren leidinggevenden op het gebied van communicatie, gedrags- en cultuurverandering. Daarbij wordt bij deze Kwaliteit & HR training altijd gezocht naar de  optimale synergie en tussen mensgericht en resultaatgericht leiderschap.

DISC

De DISC team training vergroot de kennis van uw gedrag en dat van uw collega’s. Hierdoor worden communicatie- en gedragspatronen zichtbaar en worden conflicten vermeden. Na deze Kwaliteit & HR training gaat u prettiger werken en komt u samen tot een beter resultaat.

Lean

U maakt bij deze training kennis met de belangrijkste principes en technieken van Lean.  Bij Lean wordt de klant centraal gesteld waarbij er zoveel mogelijk toegevoegde waarde voor de klant wordt gecreëerd tegen minimale verspillingen. Deze Kwaliteit & HR training geeft u een goed beeld van wat Lean kan opleveren in uw eigen organisatie.

Inschrijven Kwaliteit & HR training

Schrijf u direct in voor één van onze Kwaliteit & HR trainingen!