ICT Trainingen

ICT Trainingen voor u én uw medewerkers

ICT trainingen bij Datispienter

Binnen het trainingsaanbod van Datispienter bieden wij diverse trainingen gericht op ICT. Deze ICT trainingen stellen niet enkel u, maar ook uw medewerkers in staat om snel te typen en om te gaan met diverse Office programma’s. Bekijk onze ICT trainingen en schrijf u direct in voor één van deze trainingen via het opleidingsportaal van Datispienter!

Typecursus

Iedereen die een computer gebruikt zou met tien vinger moeten kunnen typen. Dat levert winst op in snelheid en een hogere mate van accuratesse waarmee tijd en geld wordt bespaard. Daarnaast voorkomt u door de betere werkhouding gezondheidsklachten. Deze ICT training kan onder of na werktijd worden gegeven, kort en intensief of meer gespreid gepland.

Office training

Nog meer winst boeken? Zorg dan dat uw medewerkers plezieriger en efficiënter in Word, PowerPoint en Excel kunnen werken. Met wat simpele tips en trucs zijn verrassend snel fraaie resultaten te verkrijgen met deze ICT training.

Office 365

Tijdens de Office 365 training wordt u rondgeleid in de cloud-versie van Office. U leert bij deze ICT training wat het betekent om in de cloud te werken, hoe u toegang krijgt tot programma’s en documenten vanaf verschillende apparaten en hoe u optimaal kunt samenwerken aan bestanden in de cloud.

Digitaal handboek (Sharepoint)

Datispienter biedt een digitale oplossing voor uw managementsysteem. Om u wegwijs te maken in de digitale omgeving en dit systeem up-to-date te houden bieden wij maatwerk ICT trainingen aan.

Inschrijven ICT Training

Schrijf u direct in voor één van onze ICT trainingen!