Bedrijfshulpverlening

BHV trainingen voor u én uw medewerkers

BHV trainingen bij Datispienter

Binnen het trainingsaanbod van Datispienter bieden wij diverse trainingen gericht op Bedrijfshulpverlening. Trainingen zowel voor u als voor uw medewerkers. De BHV trainingen van Datispienter zijn gericht op het handelen in noodsituaties en het verlenen van EHBO.  Schrijf u direct in voor één van deze trainingen via het opleidingsportaal van Datispienter!

BHV Go Basis

De training BHV Go Basis is een korte en praktijkgerichte training. Deze BHV training geeft u de noodzakelijke kennis hoe te handelen in noodsituaties.

BHV Go Herhaling

De training BHV Go Herhaling borduurt voor op de training BHV Go Basis. U herhaalt hetgeen u in deze eerdere BHV training hebt geleerd en doet kennis op van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

BHV Plus Basis

De BHV Plus Basis training is een praktijkgerichte training die een stapje verder gaat dan de BHV Go Basis training. Na deze BHV training bent u in staat adequaat te handelen in noodsituaties.

BHV Plus Herhaling

Met de BHV Plus Herhaling training houdt u uw kennis en vaardigheden die u bij de BHV Plus Basis training heeft opgedaan up-to-date. Daarnaast breidt u met deze BHV training uw kennis uit met de nieuwste technieken.

BHV Pro Basis

De training BHV Pro Basis is de meest uitgebreide bedrijfshulpverlening training. Tijdens deze BHV training doet u kennis en vaardigheden op waarmee u een zelfstandige BHV-er wordt en kunt ondersteunen bij het BHV-beleid binnen uw organisatie.

BHV Pro Herhaling

Bij de BHV Pro Herhaling training frist u uw opgedane kennis en vaardigheden op. Daardoor kunt u na het volgen van deze BHV training alle noodzakelijke vaardigheden binnen de bedrijfshulpverlening adequaat blijven uitvoeren.

(Kinder)EHBO

EHBO is belangrijk om op een verantwoorde wijze hulp te kunnen verlenen bij ongevallen op het werk, thuis en in uw omgeving. Na het volgen van de opleiding EHBO Basis is de deelnemer in staat om eerste hulp te verlenen bij ongelukken of stoornissen in de vitale functies en kan hij/zij letsels herkennen. Het accent van deze opleiding ligt op de praktijk, waarbij realistisch oefenen centraal staat bij het ontwikkelen van de gewenste kennis en vaardigheden.

Inschrijven BHV training

Schrijf u direct in voor één van onze Bedrijfshulpverlening trainingen!