ISO OF VCA CERTIFICERING HALEN?

Vraag dan hier uw stappenplan aan!

ISO certificering

ISO beheert diverse internationaal erkende normen op o.a. het gebied van kwaliteits-, milieu-, en veiligheidsmanagementsystemen. De normen zijn bedoeld om meer grip te krijgen op bedrijfsprocessen en het benutten van kansen en risico’s. Datispienter ondersteunt bedrijven bij het opzetten, inrichten en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem zoals ISO 9001.

De norm is door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie opgesteld. In Nederland is deze gepubliceerd door NEN (onder NEN-EN-ISO 9001). Het certificaat wordt afgegeven door een onafhankelijke en deskundige instelling. Een organisatie die over een ISO 9001 certificaat certificering beschikt kan duidelijk aan klanten aantonen dat het de kwaliteit levert die het zegt te kunnen leveren en voldoet aan relevante wet- en regelgeving.

ISO certificering behalen met Datispienter

  • Meer grip op risico’s
  • Certificering ondersteuning
  • Opzetten, inrichten en onderhouden van (digitale) managementsystemen
  • Uw organisatie enthousiasmeren
  • Maatwerk training voor uw organisatie
  • Ondernemend team van allround specialisten
  • Oplossingsgericht

Datispienter ondersteunt uw organisatie bij het behalen van uw ISO 9001 certificering.

Wat is ISO 9001?

De eerste ISO 9001 norm werd in 1987 ingevoerd. De meest recente versie van de norm (ISO 9001:2015) is dankzij het invoeren van de High Level Structure (HLS) sterk verbeterd. Op deze manier wordt de kwaliteit van allerlei eisen voor managementsystemen gegarendeerd. Inmiddels bestaat de norm uit 10 hoofdstukken, waarvan in 7 daarvan de eisen beschreven worden.

De essentie van de norm is dus directiebetrokkenheid, transparantie en betrouwbaarheid. Een organisatie die in bezit van het certificaat is heeft aangetoond alle facetten van de dienst of het product te beheersen. Daarmee wordt de betrouwbaarheid daarvan gewaarborgd en kan aan de behoefte en verwachtingen van de klant voldaan worden.

ISO 14001, 22000, 45001 en 27001

Andere kwaliteitsmanagement normen die door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie zijn opgesteld zijn ISO 14001, ISO 22000, ISO 45001 en ISO 27001. De eerstgenoemde is een milieumanagementsysteem die zich richt op het beheersen van milieurisico’s bij een bedrijfsvoering. ISO 22000 is de norm die eisen stelt op het gebied van voedselveiligheid. ISO 45001 betreft veiligheidsmanagement en ISO 27001 richt zich weer op informatiebeveiliging.

Ondersteuning bij certificeringen

Datispienter biedt door middel van cursussen, trainingen en ICT diensten ondersteuning bij het behalen van ISO 9001 certificering. Wij helpen uw organisatie met het opzetten van de norm, het inrichten en onderhouden daarvan. Hiervoor stellen wij een stappenplan op maat op en loodsen we u op efficiënte en praktische wijze door het traject.

Toon de betrouwbaarheid van uw dienst of product aan met een ISO 9001 certificaat.

Meer weten over ISO?

Heeft u vragen over de ISO certificeringen en wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over het certificaat en de daarvoor gestelde eisen.

U kunt ons telefonisch bereiken via 088 – 804 88 00, per e-mail en middels het contactformulier op onze website.

Neem contact op!

Wenst u meer informatie te ontvangen over de ondersteuning bij het behalen van uw certificeringen? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.