UW MANAGEMENTSYSTEEM DIGITAAL?

Vraag hier uw demo-omgeving aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een digitaal handboek voor bedrijven

Uw bedrijf papiervrij én gecertificeerd blijven? Vraag nu een gratis demo-omgeving aan! In een digitaal handboek voor ondernemingen staan afspraken, zoals uw handboek, processen, werkafspraken, werkinstructies, procedures, formulieren en registraties. Zo kunt u eenvoudig uw uw bedrijfsdocumentatie of handboek beheren en op externe locaties of projecten beschikbaar kunnen stellen. Wij van Datispienter bieden slimme en efficiënte ICT oplossingen op basis van Microsoft SharePoint. Zo hoeft u geen papieren formulieren meer in te vullen om die vervolgens over te typen in Excel om van daaruit trends te kunnen analyseren.

Het opzetten van een digitaal handboek | Datispienter

Datispienter heeft voor u  een slimme en effiïente ICT oplossing. Deze is geheel ontwikkeld om eenvoudig te voldoen aan de meest voorkomende normen zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 45001, ISO 50001, CO2 prestatieladder en Veiligheidsladder én ook nog eens op basis van Microsoft technologie.

Zeg uw papieren handboek vaarwel, zeg welkom Teams, SharePoint, Forms, Powerapps en PowerBI van Microsoft. Datispienter bouwen aan verbeteren.

Enthousiast over de demo? Ga in drie stappen online.

STAP 1. We brengen samen met u de huidige situatie en gewenste werkwijze in kaart en stellen een plan van aanpak op.

STAP 2. We zorgen dat de techniek klopt. We kijken hierbij naar de hardware kant (netwerk, wifi, gebruikte apparaten) en naar de software kant (Office 365 licenties en overige systemen)

STAP 3. We voeren het systeem in samen met uw medewerkers en dragen kennis en bewustzijn over in de organisatie door goed te luisteren, oplossingsgericht te werken en te trainen totdat alle medewerkers ermee werken.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen met onze ICT oplossingen?Wij geven graag een demonstratie, op uw bedrijfslocatie of via Teams. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van inzicht naar overzicht

Een digitaal managementsysteem, of digitaal handboek, geeft veel meer inzicht in uw organisatie dan een papieren handboek. Alle relevante informatie is snel binnen handbereik op zowel uw mobiel, tablet als pc. Het online managementsysteem kan op maat ingericht worden. Zodoende wordt het doen van een melding, het uitvoeren van een werkplekinspectie of interne audit voortaan veel gemakkelijker. Een handboek is geen doel op zich, maar een handige tool om te kunnen verbeteren.

Digitaal handboek

Hoe werkt digitaal handboek SharePoint?

SharePoint is uw mobiele en intelligente intranet. Dé centrale plek waar vanuit u dagelijks werkt. Met toegang tot alle apps die u nodig heeft om lekker te kunnen werken met collega’s, klanten of leveranciers. Het platform van Microsoft dient als een raamwerk voor communicatie en het uitwisselen van informatie.

Daarnaast stimuleert een online handboek op Sharepointhet samenwerken en zorgt het voor betrokkenheid in de organisatie. Iedere medewerker heeft op elk gewenst moment van de dag toegang tot relevante bedrijfsdocumentatie. Ook terugkerende activiteiten (keuringen, inspecties, controles en checks) kunnen eenvoudig worden gepland in de tijd en digitaal worden uitgevoerd. U krijgt automatisch een melding wanneer er iets moet gebeuren. Ook de afhandeling en opvolging gebeurt binnen dezelfde omgeving. Is deze boormachine gekeurd? Kijk in SharePoint en vind het keuringsbewijs!

Direct voldoen aan alle certificeringseisen

Het digitale managementsysteem is volledig ontwikkeld om eenvoudig te kunnen voldoen aan alle veelvoorkomende certificatie eisen. Het ondersteunt de werkwijze en standaardisering zoals vastgelegd in de ISO normeren. Deze normen zijn bedoeld om risico’s en kansen in uw bedrijf te beheersen en/of te benutten. Beschikt u nog niet over een ISO certificaat? Wij kunnen u ondersteunen bij het opzetten, inrichten en onderhouden van dit managementsysteem.

Ook deze diensten biedt Datispienter aan voor bedrijven:

Digitaal handboek ontwikkelen

Neem contact op voor een demonstratie

Bent u geïnteresseerd in een kwaliteitshandboek van Datispienter? Kom dan met ons in contact middels het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U mag ons ook bellen op 088-8048800. Of stuur een e-mail naar info@datispienter.nl.