ISO OF VCA CERTIFICERING HALEN?

Vraag dan hier uw stappenplan aan!

Het op orde krijgen en houden van certificeringen is voor ondernemingen een doorlopend proces. Het behalen van certificaten vraagt daarom tijd en inspanning. Datispienter biedt u de gewenste ondersteuning voor het op orde krijgen van uw certificeringen!

Ondersteuning bij certificeringen

Datispienter ondersteunt bij het opzetten, inrichten en onderhouden van (digitale) managementsystemen. Hiermee kunt u structuur aanbrengen binnen de processen in uw organisatie en houdt u grip op certificeringen. Of u nu voor het eerst kennismaakt met het verkrijgen van specifieke certificaten, of dat u een bepaald certificaat opnieuw dient te behalen, Datispienter biedt de juiste cursussen, trainingen en diensten. Bij Datispienter heeft u de mogelijkheid om op maat gemaakte trainingen voor uw bedrijf te volgen zodat enkel hetgeen wat voor ú van belang is voor het behalen van certificeringen wordt behandeld. Zo is het traject voor het op orde krijgen van uw certificaten efficiënt en praktisch ingericht!

Verschillende certificeringen behalen

Er zijn veel verschillende managementsystemen. Wij kijken graag samen met u welk systeem voor uw bedrijf de beste oplossing is. Datispienter biedt onder andere de gewenste ondersteuningen bij het behalen van de onderstaande certificaten:

Kwaliteit

  • VCA / VCU
  • OHSAS 18001 / ISO45001
  • SVMS007
  • SC530 / SC540
  • C02 prestatieladder
  • MVO prestatieladder
  • ISO14001
  • SIKB BRL 7000

Meer informatie over certificeringen

Staat het certificaat die u dient te behalen niet in de lijst? Geen probleem, ook voor diverse andere certificeringen biedt Datispienter de gewenste ondersteuning. Vul het formulier op deze pagina in en omschrijf daarbij welke certificering u dient te behalen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen!

Neem contact op!

Wenst u meer informatie te ontvangen over de ondersteuning bij het behalen van uw certificeringen? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op!